Summertime!!!

Vorig jaar hebben we weer een start gemaakt met de Zomercompetitie, na een onderbreking van een aantal jaren door de Coronaperikelen. De Zomercompetitie bied een uitkomst voor diegene die de zomerstop van de BDC een onderbreking van hun wekelijkse routine vinden en die weken in willen vullen met het gooien van een pijltje met betrekkelijk weinig prestatiedrang, al dan niet met andere mensen dan anders, en plezier als drijfveer.

Het motto van de Zomercompetitie is immers : “Gezellig een pijltje gooien en de rest is flauwekul”.
Het thema van dit jaar is Op z’n Duits .

Dit uiteraard in verband met het EK voetbal wat deze zomer aldaar plaats vindt

Als het je leuk lijkt om met een team mee te doen, ga dan naar het tabje Inschrijving op onze website www.zomercompetitie.info waar te vinden is hoe in te schrijven.

Je kunt zoveel mensen inschrijven als je wil zodat je niet met te weinig mensen komt te staan. De inschrijving sluit op 26-5. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Eric Kivit (06-42455545) of op eric.kivit@zomercompetitie.info

De planning is in de week van vrijdag 7 juni te starten en halverwege augustus klaar te zijn. Vrijdag 21 juni zal er geen programma zijn omdat Nederland dan tegen Frankrijk voetbalt.

Allen veel plezier toegewenst,
De organisatie ZC